CIECH Soda Romania aduce vacanţa copiilor de la Casa Pinocchio


Cei douăzeci şi şase de copii de la Casa Pinocchio din Băbeni, Vâlcea, încep astăzi vacanţa cu sprijinul echipei CIECH Soda Romania, care s-a mobilizat de două ori în această lună pentru a pregăti cadouri şi alte ajutoare cu ocazia Zilei Copilului şi a sfârşitului anului şcolar.
Pentru încheierea anului şcolar, echipa CIECH Soda Romania a renovat complet suprafaţa exterioară a centrului, constând în amenajarea unei zone de acces moderne către centru. De asemenea, a pregătit mingi de fotbal şi de baschet, jocuri de tip board games și echipament pentru excursii. La începutul acestei luni, mai exact pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, au fost dăruite alte pachete, cuprinzând mp3 playere, rucsacuri şi dulciuri.
La fel ca anul trecut, și în acest an, CIECH Soda Romania a alocat resurse programului Casa Pinocchio care permit sărbătorirea a patru dintre cele mai importante momente din an dedicate copiilor. Anul trecut, CIECH Soda Romania a derulat o acţiune de amploare pentru renovarea interioară a Casei Pinocchio şi pentru dotarea ei cu echipamente IT, în cadrul unui program finanţat de către fundaţie, care aparţine proprietarului CIECH Group.
„CIECH Soda Romania este o echipă de tradiţie în regiune, formată din oameni dedicaţi şi implicați. Angajaţii noştri au avut ideea de a avea grijă ca toţi copiii de la centrul din Băbeni să aibă tot ce au nevoie ca să sărbătorească Ziua Copilului şi să se bucure de vacanţă. Echipa managerială şi-a însuşit propunerea şi a transformat-o într-un program permanent de suport. Sunt întotdeauna impresionat de bucuria copiilor pe care îi văd şi sperăm să le oferim acestora o şansă la un viitor bazat pe educaţie bună”, a spus Witold Urbanowski, CEO Ciech Soda Romania.

Despre Ciech Soda România. Ciech Soda România este prima unitate de producţie Ciech Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată ramas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Ciech Group în anul 2006. Echipa de aproximativ 600 de persoane a USG asigură soda calcinată și silicat de sodiu- solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre Ciech Group – 70 de ani de prezenţă pe piaţa globală
Aflat în fruntea industriei chimice poloneze, CIECH este un grup de companii modern şi competitiv, şi una din cele mai mari companii multinaţionale din Polonia, cu opt uzine de producţie şi companii specializate în vânzări şi service. Ciech Group oferă produse chimice de primă clasă, între care se numără soda calcinată (al doilea producător ca mărime din Europa), bicarbonat de sodiu, sare, rășini epoxice și poliester, produse chimice de protecție și fertilizare plante, produse din sticlă, precum si alte produse chimice folosite în industria sticlei, alimentară, a mobilei, a producţiei de agenţi de curăţare, agricultură şi construcţii.