Ciech Soda România a pregătit de școală copiii de la Casa Pinocchio


Un grup de angajați ai Ciech Soda România a vizitat în acest weekend cei 26 de copii de la Casa Pinocchio din Băbeni, pentru a le oferi toate instrumentele necesare programului școlar.
Peste 750 de caiete diferite, pentru teme, pentru desen, muzică, geografie, câteva sute de pixuri și creioane, materiale de lucru pentru ateliere, obiecte de igienă personală, alte 30 de penare echipate complet au fost depozitate în dulăpioarele copiilor.
Relația dintre CSR și copiii de la Pinocchio datează de mai bine de doi ani, timp în care compania s-a îngrijit de ocaziile speciale, fie că a fost vorba despre educație, sărbători sau de condițiile de îngrijire.
În acest an, programul de la Casa Pinocchio antrenează resurse de aproximativ 12.000 RON, care se adaugă la proiectul de refacere a spațiului, de anul trecut, în valoare de 30.000 USD, și la cel de susținere anuală, la care au contribuit și angajații, prin donații.
„Acest program a început la ideea colegilor din uzină. Managementul a preluat propunerea și a transformat-o într-un program constant, de continuitate. Sper că prietenii noștri de la Casa Pinocchio să aibă un an școlar bun. Educația este piatra de temelie pentru un viitor solid și toți sperăm că ei vor învăța cu dedicare, astfel încât să deschidă noi oportunități și, de ce nu, să îi avem în viitor colegi. Noi ne-am bucura.”, a spus Witold Urbanowski, Directorul General al Ciech Soda România.

Despre Ciech Soda România

Ciech Soda România este prima unitate de producţie Ciech Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Ciech Group în anul 2006. Echipa de aproximativ 600 de persoane a USG asigură sodă calcinată și silicat de sodiu- solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre Ciech Group – 70 de ani de prezenţă pe piaţa globală

Aflat în fruntea industriei chimice poloneze, CIECH este un grup de companii modern şi competitiv, şi una din cele mai mari companii multinaţionale din Polonia, cu opt uzine de producţie şi companii specializate în vânzări şi service. Ciech Group oferă produse chimice de primă clasă, între care se numără soda calcinată (al doilea producător ca mărime din Europa), bicarbonat de sodiu, sare, rășini epoxidice și poliester, produse chimice de protecție și fertilizare plante, produse din sticlă, precum și alte produse chimice folosite în industria sticlei, alimentară, a mobilei, a producţiei de agenţi de curăţare, agricultură şi construcţii.