Chindia a surclasat CSM în Liga a II-a de fotbal


• echipa noastră se îndreaptă vertiginos spre zona retrogradabilă
În urmă cu foarte puțin timp, la Târgoviște s-a încheiat partida din Chindia și CS Municipal Râmnicu Vâlcea. Meciul a contat pentru etapa cu numărul cinci din liga secundă de fotbal. Deși ambele grupări erau neînvinse până în acest moment (Chindia având patru victorii, iar CSM trei remize și un succes), dâmbovițenii ne-au demonstrat de ce ocupă primul loc în clasament. Gazdele de astăzi au aplicat o aprigă corecție fotbaliștilor vâlceni, pregătiți de antrenorul Jerry Gane.
CS Municipal a suferit primul eșec din acest sezon, gruparea de la poalele Capelei fiind învinsă cu scorul de 3-0. Pentru dâmbovițeni a punctat Honciu în minutul 40, care a stabilit și scorul pauzei. În repriza secundă, pe fondul superiorității numerice (după ce Octavian Vasile de la CSM a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene), Chindia și-a dublat și chiar triplat avantajul. Poate cel mai bun jucător al gazdelor de astăzi, Cherchez, a reușit o dublă în minutele 71 și 83, cu ajutorul căreia a rezolvat toată „ecuația” partidei.

Situația din clasament este foarte îngrijorătoare!

În zadar s-au străduit elevii lui Jerry Gane pe finalul partidei, vâlcenii nereușind să înscrie nici măcar golul de onoare. Cei 20-30 de suporteri vâlceni care au efectuat deplasarea la Târgoviște se întorc acum triști spre casă. După acest eșec usturător, Vâlcea rămâne cu șase puncte agonisite în cele cinci meciuri disputate și ocupă doar un modest loc 14. Echipa noastră are doar trei puncte avantaj în fața primei echipe aflată sub linia de retrogradare în Liga a III-a, Luceafărul Oradea.
Runda viitoare, într-un meci programat duminică, 11 septembrie, fotbaliștii de la CS Municipal vor evolua din nou în deplasare. Atunci, ei își vor măsura forțele cu ilfovenii de la Academica Clinceni.