Chiar astăzi, aflăm cine este ultimul descendent al lui Dracula


La Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea are loc, chiar astăzi, o lansare de carte și un recital de rock medieval. După un turneu prin țară, scriitoarea Maria Munteanu se oprește în județul natal pentru a face cunoscut cel mai recent volum care îi poartă semnătura. Este vorba de „Lacriman – Ultimul Descendent al lui Dracula”. Evenimentul editorial se va desfășura în Sala Mare a Teatrului „Anton Pann”, cu începere de la ora 18.00.
„Redeschid un nou capitol în creaţia mea, ţintind în dezvăluirea unor Coduri medievale ce trebuie să rezolve într-un fel paradigma egregorului Dracula care ne-a tras în jos ca Neam. Nu voi spune aici de unde mi-au parvenit informaţiile legate de Ultimul Descendent… Veţi descoperi voi citind şi important este că am reuşit să scriu o carte care va capta interesul căutătorilor de Mistere. Povestea lui vine din îndepărtatele vremuri cu vampiri ce înfioară şi acum pe cei care mai cred şi se continuă pe un alt palier al recompunerii sale ca Erou salvator, spre surpriza cititorului. Parcurgând rândurile acestei cărţi, veţi primi Cheile deschizătoare ale Porţilor dintre Lumi, uimiţi că Poveştile se reîntorc la viaţă într-un prezent care părea că va rămâne arid. Cuprinşi de farmec, veţi broda pe firul lor, rescriindu-vă propria Poveste…”, declară autoarea.
După cuvântul autoarei, foarte pe scurt, tot în Sala Mare a teatrului râmnicean va avea loc un recital de rock medieval susținut de Trestian. După studii de muzică parcurse la liceele de muzică și arte plastice din Râmnicu Vâlcea și București, continuate la Universitatea Națională de Muzică din Capitală, Trestian și-a îndreptat atenția către un stil de muzică gustat din ce în ce mai mult în ultimul timp, rock-ul medieval. Organizatorii vă invită să vedeți un tânăr interpret de o sensibilitate aparte. Măiestria cu care interpretează acest gen muzical vă va face să-l aplaudați îndelung.