Ceasul rău


Minora dispărută a fost găsită

Joi, poliţiştii Biroului de Urmăriri-Ser­viciul de In­vesti­gaţii Criminale, împreună cu cei ai Postului de Poliţie Dăeşti au iden­tificat, pe raza comunei Dăeşti, o mi­noră de 15 ani, aflată sub măsură de protecţie la D.G.A.S.P.C. Vâlcea, pla­sament la asis­tent maternal şi dată dis­părută în data de 20 martie. În acest interval de timp, mi­nora nu a fost victima vreunei agresiuni şi a fost în­credinţată repre­zen­tantului D.G.A.S.P.C. Vâlcea.

Accidentele rutiere fac, în continuare, victime

Săptămâna trecută, un bărbat de 26 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism marca Mitsu­bishi, pe str. Uzinei, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar la o trecere de pietoni, nu a acordat prio­ritate de trecere unui pieton de 41 de ani, din municipiu. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Acesta a primit diag­nosticul de contuzie cot drept și con­tuzie genunchi drept. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În aceeași zi, un bărbat de 26 ani, din com. Vârfurile, jud. Arad, a condus un autoturism mar­ca Audi pe DN 7- Bujoreni, iar la km 183+23 m, a accidentat o minoră de 10 ani, din comuna Câineni, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure. Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde s-a stabilit diagnosticul de traumatism braţ drept cu fractură de humerus drept. Condu­cătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Furturile se pedepsesc!

Pe 28 martie, patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea a depistat doi bărbați, de 23, res­pectiv 27 ani, ambii din mun. Râmnicu Vâl­cea şi un altul din comuna Câineni, care au sustras mai multe ţevi ce apar­­ţineau  unei societăţi comerciale din mun. Rm. Vâlcea. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi a fost pre­­dat reprezentanţilor societăţii. Poli­ţiş­tii continuă cercetările faţă de cei trei sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.