Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Ceasul rău


Din cauza coșului de fum, a rămas fără casă

Ieri, la ora 00.53, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din comuna Pietrari, sat Manta. Până la stingerea incendiu­lui, au ars acoperișul casei, pe o suprafață de 70 mp și câteva bunuri materiale aflate în casă. Incendiul s-a propagat și la aco­perișul casei învecinate, construit din lemn cu învelitoare din șiță, care a ars pe o suprafață de 10 mp. Valoarea pagubelor este de 20.000 de lei. Cauza probabilă o constituie coșul de fum necurățat de funin­gine.

1.500 mp de vegetație uscată, în flăcări

Luni, angajații ISU Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație us­cată în Râmnic, strada Știrbei Vodă. Până la stingerea incendiu­lui, au ars aproximativ 1.500 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preli­mi­narii, se pare a fi fumatul fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Motorină pe Calea lui Traian!?!

Zilele trecute, pompierii militari au fost solicitaţi pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor în Râmnic, str. Calea lui Traian (D.N.7). Din cauza unui accident rutier, s-a spart rezervorul de combustibil al unui cap-tractor. S-a acţionat pentru înlăturarea motorinei de pe  carosabil.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized