Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Ceasul rău


Cu cheile „potrivite”, au spart mai multe locuințe

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Muni­ci­piului Râmnicu Vâlcea au inten­si­ficat acţiunile de prevenire şi com­ba­tere a furturilor din locuinţe co­mise în municipiu. În urma acti­vită­ţilor desfăşurate şi în baza infor­maţiilor deţinute, la data de 27 septembrie a.c., poliţiştii au identi­ficat două femei de 24 de ani, am­bele din municipiul, care, prin folosirea de chei potrivite au sustras din apartamente mai multe bunuri şi bijuterii, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 lei.

În urma  percheziţiilor efectuate la domiciliile celor două suspecte, au fost identificate mai multe bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La drum, cu tractorul și motocicleta neînmatriculate

La data de 27 septembrie a.c., la ora 17.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Zătreni au depistat un bărbat de 72 ani, din oraşul Bălceşti, conducând, pe drumurile publice, un tractor care nu avea număr de  înmatriculare sau de înregistrare, conform prevederilor legale.  Tot ieri, la ora 19.00, pe DJ 676,  a fost identificat un tânăr de 24 ani, din comuna Fârtăţeşti, în timp ce conducea, în comuna Tetoiu, o motocicletă marca Kawasaki, care nu avea număr de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nici unul dintre conducătorii vehiculelor nu figurează în baza de date cu permis de conducere, motiv pentru care acestora le-au fost întocmite dosare penale pentru punerea în circulaţie / conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat sau neînregistrat şi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized