Ceasul rău


Acţiuni de supraveghere a traficului rutier la Drăgăşani

În urmă cu două zile, poliţiştii din Drăgăşani au orga­ni­zat acţiuni preventive, atât la nivelul municipiului, cât şi în zona rurală arondată, în vederea prevenirii evenimen­telor ru­tiere şi a depistării conducătorilor auto care încalcă pre­ve­derile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cu oca­zia activităţilor desfăşurate, au fost controlate 86 de autovehicule, legitimate 89 persoane şi aplicate 55 de sanc­ţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.888 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 3 permise de con­du­cere, din care 2 erau pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a regimului legal de viteză prevăzut pe respectivul sector de drum. În perioada analizată au avut loc 2 acci­den­te rutiere soldate cu un rănit uşor şi un rănit grav pro­du­se pe fondul neacordării priorităţii vehiculelor, s-au pro­dus 3 tamponări, fiind înregistrată şi o infracţiune la regimul circulaţiei.

Pe fondul neacordării de prioritate, un mopedist s-a ales cu fractură de bazin

În data de 6 iulie, în municipiul Râmnicu Vâlcea, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui conducător de moped. Astfel, Carmen C., din comuna Frânceşti, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dacia, la efectuarea unui viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus regulamentar de Virgil O., de 57 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Virgil O., care a fost diagnosticat cu: „fractură de bazin”, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Vâlcea în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Minor dispărut, identificat de poliţişti

Zilele trecute, poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri l-au identificat, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe R.D., de 15 ani. Minorul figura pus în urmărire de la data de 02.07.2011, după ce a plecat voluntar de la locuinţa părinţilor săi, din comuna Popeşti, din judeţul Vâlcea.

Din verificări, s-a stabilit că minorul, la data de 02 iulie 2011, a plecat în municipiul Râmnicu Vâlcea, cu acordul părinţilor, motivând că merge la aniversarea unei foste colege şi nu s-a mai întors. În realitate, minorul i-a minţit pe părinţi, dorind de fapt să petreacă mai mult timp cu prietenii săi din municipiul Râmnicu Vâlcea. Pe timpul plecării, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţat familiei.

O depăşire neregulamentară a băgat în spital 2 persoane

Un accident rutier s-a produs, în data de 6 iulie, pe D.N. 7, în comuna Câineni. Diana N., de 20 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism, din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea şi la efectuarea unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sensul opus de mers de către Attila K., de 34 de ani, din Bucureşti. În urma impactului, Ionuţ M., de 20 ani, pasager în autoturismul condus de Attila K., a suferit leziuni fiind diagnosticat cu „fractură la piciorul stâng”, iar şoferiţa din Râmnicu Vâlcea a fost doar rănită uşor, fiind diagnosticată cu „plăgi multiple pe toată suprafaţa corpului”. Cele două victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că nici unul dintre conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

Grupajul a fost realizat cu ajutorul IPJ Vâlcea

Posting....