Ce vrea să facă Pearcu de alegeri?


Week-end prelungit la Romanii de Sus pentru răzvrătiții din PSD!
• primul om al administrației locale din Tomșani nu crede în niciunul din capetele de listă propuse de către liderul Costi Rădulescu

Cu doar o lună de zile până la votul de parlamentare, cel mai experimentat primar vâlcean își menține critică poziția față de listele cu care propriul partid s-a înscris în luptă.
Dumitru Dumitru Pearcu (foto – în picioare) nu dă absolut nici un fel de semn de îndulcire a tonului față de vârful pesedist. Dimpotrivă, spune că toiul luptei nu-l va găsi nici pe el și nici pe mai mulți dintre colegii lui pe metereze, ca în alte ocazii: „Cu ochii pe urne să stea alții, nu eu! În timpul campaniei, îmi voi continua datoria asumată față de PSD în acești peste 25 de ani, e o treabă mai mult sentimentală, pentru care, iată, că acum plătesc, dar asta e viața… Nu știu cine va vota aceste liste, sincer să fiu până la capăt, sunt oameni care, până acum câteva săptămâni, nu existau în partid. Efectiv, nu existau, nu doar că nu aveau nici un fel de activitate, vizibilitate sau rezultate. Sunt oameni impuși ca pe vremuri, ca în Caragiale, râsu-plânsu, ce să mai… Nu-i recomandă decât că sunt pila lui cutare sau cutare, cumnatul, vecinul sau colegul cui trebuie. La capitolul activitate în partid, sunt repetenți aproape toți, deci cu ei vrem să fructificăm această șansă? Eu cred mai degrabă că nu! Vreau să vă spun că, la încheierea campaniei, vom lua drumul Romanilor de Sus și când spun „vom” mă refer la mai mulți primari care-și vor delega atribuțiile viceprimarilor și se vor retrage la o pensiune sus, la Romani pentru câteva zile de odihnă. Nu vom răspunde de absolut nimic din ceea ce se va petrece după încheierea oficială a campaniei, mă voi retrage la munte cu prietenii și colegii mei adevărați din acest partid.”