Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 octombrie 2020

Ce vor găsi turiștii la vară? Un centru modern și curat în Băile Olănești


În vară, turiștii care vor poposi în Băile Olănești vor avea parte de un centru nou, total schimbat. Potrivit declarației alesului social-democrat, Sorin Vasilache, turiștii vor găsi străzile asfaltate, lucru ce va face să nu se mai ridice praful, așa cum este în prezent. „Străzile din centrul orașului vor fi asfaltate și nu va mai exista problema prafului. Am prins în buget și achiziționarea unei cisterne pentru spălat străzile. Vorbesc, însă, doar de centrul localității, iar schimbarea va avea loc până la deschiderea sezonului estival”, a declarat primarul Vasilache.
Cât despre Centrul de informare turistică, lucrurile nu sunt încă rezolvate. Primarul Va­si­lache susține că încă mai sunt de clarificat anumite chestiuni, dar este convins că, într-un final, contractul va fi semnat. „Proiectul, din diverse motive, s-a cam întins ca perioadă și nu prea e bine. Cred, însă, că vom semna până la urmă contractul. Centrul va fi situat chiar în Parcul Central și va fi dotat cu materiale informative, legate de turismul din zonă, obiectivele ce pot fi vizitate”, a mai precizat Vasilache.
Anul trecut, în plin sezon estival, zeci de mii de turiști au poposit în stațiune, având parte de condiții de cazare excelente, la înalte standarde.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Headlines