Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 ianuarie 2021

Ce faci dacă ai 6 ani și polițiștii vin să îți cânte la fereastră?


La data de 6 mai, Poliția Râmnicu Vâlcea s-a primit o „sesizare” din partea părinților unui copil de 6 ani, din municipiu, care în data
de 7 mai urma să își serbeze ziua de naștere. Din cauza condițiilor actuale, copilul nu reușea să serbeze acest moment împreună cu prietenii lui. Așa că polițiștii au sărit în ajutor, spre bucuria copilului!
„Având în vedere că în ochii lui Yannis această meserie (cea de polițist n.red.) a prins contur încă de la o vârstă fragedă și fiind iubitor al acestei uniforme, i-a determinat pe părinți să facă un moment încât ziua copilului lor sa fie specială prin simpla prezență a
colegilor noștri la ușa lui. Polițiștii vâlceni au răspuns de îndată cerințelor familiei și au ieșit pentru câteva minute din tiparul acțiunilor obișnuite, deplasându-se la locuința sărbătoritului și urându-i «La mulți ani !» prin portavocea autospecialelor. Polițiștii i-au adus în dar o autospecială de poliție de jucărie”, au transmis polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.

Etichete: , ,

Un răspuns “Ce faci dacă ai 6 ani și polițiștii vin să îți cânte la fereastră?”

  1. Gigi
    11 mai 2020 din 01:22

    Interesante ocupații ale Poliției Vâlcea ca in rest le „rezolva” pe toate. Nici eu nu puteam să-mi serbez zilele de naștere pentru că nimeni nu mă băga în seamă pentru că părinții nu aveau poziție socială sau pile.
    Văd că sărbătoritul sta in cartier de blocuri ca tot romanul. Ce vrea sa insemne „sesizarea” primită din partea părinților?
    Epoleți?

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate