Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

„Când toți te amenință cu DNA, ți-e și frică să mai semnezi ceva”


• declară Vintilă Chelcea, primar Berbești
Legislația privind licitațiile pentru anumite lucrări nu pare pe placul unor edili, unul dintre acesta fiind liberalul Vintilă Chelcea din orașul Berbești. Omul susține că la câte amenințări sunt cu DNA-ul, îi este și frică să mai semneze acte. În plus, firmele de la licitații care oferă prețuri mici sunt și firme slabe.
„Acum, toți fac amenințări cu DNA. Avem o legislație și din punctul meu de vedere oricând poți greși. Am  acum un proiect de amenajare a 4 km de drumuri agricole și încerc să analizez firma câștigătoare. E o mare greșeală să declari câștigătoare firma cu prețul cel mai mic. Cred că firmele slabe sunt cele care vin cu prețuri mici. Din păcate, 80% din punctaj vizează prețul. Repet, când ai de-a face cu firme slabe te trezești că ți se anulează și lucrările și Primăria rămâne cu datorii. Asta e legislația din țară”, a precizat primarul Chelcea.
Vestea bună pentru primarul din Berbești este aceea că, după lungi așteptări, mai precis 8 ani, va demara proiectul de introducere a canalizării.

Etichete: , ,

Alte articole de la Politică și Administrație