Boromir a câștigat Cupa României la minifotbal


Week-end-ul trecut, în municipiul Bacău s-a desfășurat faza finală a Cupei României la minifotbal. Județul nostru a fost reprezentat de FC Boromir Râmnicu Vâlcea. Echipa noastră a avut o evoluție senzațională pe parcursul întregului turneu final, obținând victorii pe linie. Celor opt succese li s-a adăugat și un golaveraj de-a dreptul «năucitor»: 29 de goluri marcate și doar trei primite! Mai mult decât atât, cele trei goluri primite au venit în faza grupelor și 32-imi, poarta echipei vâlcene rămânând intactă în cele cinci meciuri disputate în fazele eliminatorii superioare (din șaisprezecimi până în finală)!
Rezultatele complete înregistrate de echipa noastră pe parcursul turneului final al Cupei României au fost:
FC Boromir – Rapid Piatra Neamț 2-2 (3-2 la penalty) – grupe
FC Boromir – Ultra HD Hunedoara 7-0 – grupe
FC Boromir – Stone Team Bistrița 7-1 – 32-imi
FC Boromir – AS Electroconat Deva 6-0 – șaisprezecimi
FC Boromir – Muncelul Bistrița 3-0 – optimi
FC Boromir – Coriolan Bacău 2-0 – sferturi
FC Boromir – Sporting Deva 0-0 (2-0) – semifinala
FC Boromir – Colosseum Iași 2-0 – finala mare

MVP pentru Chiripuș

Prin acest succes, FC Boromir și-a trecut în palmares cel mai important trofeu din istoria clubului. De asemenea, pe lângă evoluția foarte bună a întregii echipe, Boromir a dat și cel mai bun jucător al competiției: Marian Chiripuș.
„Bravo băieți, ați fost cei mai buni. Vă mulțumim pentru efortul depus în aceste trei zile, felicitări! Am dat și cel mai bun jucător al competiției, Marian Chiripuș! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în aceste trei zile grele și frumoase în același timp. Mulțumim sponsorului nostru, SC Boromir IND SRL reprezentat ca de fiecare dată de domnul George Frîntu! Mulțumim Federației de Minifotbal din România! Mulțumim Grosu Dumitru și Adrian Fratianu!”, au transmis reprezentanții clubului Boromir.

Boromir va reprezenta România în cupele europene

După ce au câștigat Cupa României la minifotbal, jucătorii de la Boromir au obținut dreptul de a reprezenta România în cupele europene. Astfel, echipa vâlceană va fi prezentă la EuroCup, competiție care se va desfășura în Italia în perioada 12 – 15 septembrie 2019.

Posting....