Bogdan Diaconu, declarații incendiare la Râmnicu Vâlcea


• însoțit de Florin Brăgău, candidat la primăria Râmnicului, liderul național al Partidului România Unită a oferit câteva declarații cu care a făcut deliciul publicului vâlcean
În această seară, la un post de televiziune din Râmnicu Vâlcea, invitat special a fost cunoscutul deputat Bogdan Diaconu. În direct, președintele la nivel național al Partidului România Unită a oferit câteva declarații foarte interesante. Acesta a spus că, zilele trecute, a fost prezent într-o comună din județul Gorj pentru lansarea candidatului PRU la primăria din localitate. Ca de obicei, lumea s-a strâns puhoi la un eveniment al PRU. Îngrijorat de turnura pe care au luat-o evenimentele, primarul din localitate a înscenat un incendiu, numai ca pădurarul și oamenii săi, simpatizanți ai PRU, să nu poată fi prezenți la lansarea candidatului. „Au fost cinci sute de oameni la lansarea acelui candidat. Circulația era blocată, erau foarte multe mașini. Primarul a făcut ture pe acolo să vadă ce se întâmplă. Apoi a fost un incendiu în zonă, și din câte am auzit, primarul nu ar fi fost străin de această întâmplare. Veștile circulă repede în sat. Cert este că primarul nu dorea ca pădurarul și oamenii lui să vină la evenimentul partidului nostru”, a declarat Bogdan Diaconu în urmă cu o oră.
Totodată, liderul național al PRU a reiterat mesajul naționalist al formațiunii pe care o conduce și a spus că toată clasa politică actuală nu crede cu adevărat într-o doctrină. „Așa-zisele mari partide românești se trag din FSN, care știm ce a fost. Nu există dreapta și stânga la noi. Aceste partide nu au doctrine în care să creadă. Eu și camarazii mei din toată țara avem o doctrină în care credem cu sființenie (…) Suntem un partid tânăr. Nici nu am împlinit un an de la momentul în care ne-am lansat în mod oficial ca partid politic. Însă cred cu tărie că vom obține un scor cu două cifre la alegerile locale din această vară”, a mai declarat, în această seară, din studioul de la Etalon TV, Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită.

Florin Brăgău se anunță marea surpriză a alegerilor locale: PRU va da primarul Râmnicului!

Invitat în studioul televiziunii mai-sus amintite a fost și Florin Brăgău (foto alăturat). Ambițiosul lider la nivel județean al Partidului România Unită a vorbit despre intențiile sale ca viitor primar al Râmnicului și de încrederea pe care i-o conferă echipa sa. De altfel, carismaticul președinte al PRU Vâlcea se anunță marea surpriză a alegerilor locale din 5 iunie, Florin Brăgău sperând ca râmnicenii să îi dea girul pentru a le conduce destinele în următorii patru ani.