Biroul Politic Teritorial PNL Vâlcea a votat: Buican, Bulacu și Stănculescu – învingătorii


După ce primarii și-au exprimat opțiunile politice privind parlamentarele, vot ce contează în procent de 30%, a venit vremea întrunirii Biroului Politic Teritorial, unde s-au înregistrat retrageri și surprize.În acest caz, votul contează în proporție de 25%, urmând ca-n procent de 40% să conteze sondajul de opinie, gata să iasă la lumină.
La Senat, Romulus Bulacu s-a ales cu 55 de buletine, ocupând primul loc, în timp ce actualul senator, Adrian Cotescu, a luat 51 de voturi. Locul secund a revenit lui Victor Popescu, cu 62 de voturi, învingându-l pe edilul Alexandru Dediu. La Camera Deputaților, locul I îi revine lui Cristian Buican, fără alt competitor, urmat de Victor Stănculescu, cu 48 de voturi, în timp ce locul III a fost ocupat de Iuliana Moise cu 44 de buletine.

Dediu: „Nu cred că se mai schimbă ceva”

Contactat, primarul comunei Păușești-Măglași, Alexandru Dediu, a ținut să precizeze că, din punctul său de vedere, nu se va mai schimba ceva. Dediu consideră că vor intra în lupta pentru parlamentare: Romulus Bulacu, Buican, Victor Stănculescu și, probabil, o șansă va avea și Ion Bîzîc. Ultimul, adică primarul orașului Băbeni, a optat pentru cea de-a treia poziție la Deputați, învingându-l la voturi pe Samoil Vâlcu. Urmează sondajul de opinie, dar edilul Dediu nu crede că vor mai fi surprize.

Posting....