Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 aprilie 2021

Baton, iaurt, lapte UHT! MENIUL ȘCOLARILOR VÂLCENI pe timp de pandemie!


În ședința Guvernului din data de 24 februarie 2021 a fost adoptată Hotărârea pentru modificarea şi completarea HG 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023, conform Direcției pentru Agricultură Județeană Vâlcea.
„Prezentul act normativ stabilește modul de implementare a Programului pentru școli în contextul epidemiologic actual, având în vedere că în anul şcolar 2019-2020 derularea Programului a fost afectată din cauza pandemiei provocate de virusul SARS-CoV-2 prin suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ şi desfăşurarea acestora în sistem on-line.
Prin prezenta Hotărâre se reglementează: Posibilitatea înlocuirii produselor lactate și a celor de panificație, cu respectarea numărului de porții pe parcursul săptămânii (exemplu: baton/corn cu biscuiți, iaurt/lapte proaspăt cu lapte UHT); Posibilitatea distribuirii produselor în mod retroactiv după revenirea preșcolarilor/elevilor la cursuri sau ridicarea acestora de către părinți/reprezentanții legali;  Metodologia de redistribuire a produselor contractate şi nedistribuite în situaţia suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar către organizaţii umanitare, unităţi sanitare, de asistenţă socială, de îngrijire şi asistenţă medico-socială etc.”, reiese din comunicat.
Sursă foto: Arhivă

Etichete: , ,

Un răspuns “Baton, iaurt, lapte UHT! MENIUL ȘCOLARILOR VÂLCENI pe timp de pandemie!”

  1. Gina
    5 martie 2021 din 11:14

    Sint destui cornatai, fabrica bisericeasca brutarie in valoare de 15 lei/zi, Fanta 4 lei, baton cu mere 1 leu, franzela 1,30 lei,cornulete 3 lei, tiramisù cutie 7 lei artificiale armata Craiova,covrig 90 bani,sana, kefir, lapte batut iaurt 3,4 lei.4 lei parizer salam Romsilva artosa 1,90 lei.etecetcetc.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate