Bărbatul din Berbești care A VIOLAT O MINORĂ în Italia a fost arestat


Luni, 1 august 2022, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au transmis informații privitoare la faptul că, la data de 30 iulie, polițiștii au pus în executare un mandat de arestare european. Acesta era emis de autoritățile italiene, față de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în orașul Berbești.
În concret, angajații Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii orașului Berbești au pus în aplicare acest mandat european de arestare, care îl privea pe vâlceanul care figura ca fiind urmărit internațional.

Își va ispăși pedeapsa în Italia

Polițiștii ne-au anunțat că bărbatul în cauză era căutat, în vederea arestării, pentru comiterea mai multor fapte de viol. În perioada decembrie 2020 – martie 2021, în mai multe rânduri, el a amenințat o minoră cu cuțitul și, folosind forța, a obligat-o să întrețină relații sexuale, împotriva voinței sale.
„Bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș, urmând să fie îndeplinită procedura de extrădare către autoritățile judiciare din Italia”, ne-au informat polițiști vâlceni.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea