Aviz domnului Ion Nicolae, ex-PNL, ex-PP-DD, ex…. din Nordul județului, doar Bușagă „merge” cu Tăriceanu


Într-o emisiune televizată, pe un post local, fostul liberal, fostul PP-DD-ist, Ion Nicolae, declara că patru primari liberali din Nordul județului îl susțin, pentru președinția țării, pe Călin Popescu Tăriceanu. Ei bine, am verificat declarația și aceasta se potrivește unui singur edil liberal, din Nordul județului. Vorbim de Ion Bușagă, ales local Berislăvești. Redăm mai jos declarațiile primarilor din Nordul județului:
Ion Nicolae, primar Câineni: „În nici un caz Câineni. Nu ne-am schimbat, nu ne vom schimba opțiunea: adică Klaus Iohannis”.
Ion Sandu, edil Perișani: „În nici un caz nu este vorba despre mine. Am spus că merg cu Klaus Iohannis și nu-mi schimb opțiunea. Cred c-ar trebui verificat și «scorul» de la alegeri. Poate așa vă dați seama cine și-a schimbat viziunea (dacă nu avea deja alta)”.
Robert Schell, primar Brezoi: „Brezoiul nu se schimbă precum vântul. Mergem pe mâna lui Klaus Iohannis. Nici gând de altă viziune. Recunosc că am fost sunat de acest individ, Ion Nicolae, și l-am pus la punct”.
Sonia Iliescu, ales local Racovița: „Am spus și susțin: merg pe mâna lui Klaus Iohannis”.
Cătălin Daneș, edil Titești: „Nu am fost sunat de Ion Nicolae. Cert este că nu mi-am schimbat opțiunea. Rămâne Klaus Iohannis”.
Ion Bușagă, primar Berislăvești: „Îl susțin pe Călin Popescu Tăriceanu. Nu mă feresc să recunosc. Am fost sunat de Ion Nicolae și, da, așa este: opțiunea mea pentru președinția țării este Călin Popescu Tăriceanu. Avem nevoie de un om serios și sper să rămână acest partid, să nu dispară”.