Atenție, comercianți: Patru locuri libere în punctele de vânzare a mărțișoarelor


• în centru, prețul maxim de atribuire a standurilor a ajuns la 2.500 de lei
Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea fac cunoscute detalii referitoare la atribuirea standurilor pentru comercializarea produselor specifice sosirii primăverii, flori și mărțișoare. Conform calendarului stabilit, la nivelul municipiului, aceste produse se vor comercializa în mod organizat de-a lungul perioadei 22 februarie – 8 martie, în mai multe zone ale orașului. Astfel, în urma celor două licitații organizate în zilele de 8 și 9 februarie la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au rămas vacante doar patru standuri – două la complexul „Hermes” din Ostroveni, una la complexul din cartierul Nord, iar alta în zona comercială din Centru.

Mâine are loc o nouă licitație.
Corturile sunt asigurate de primărie

Conform informațiilor oferite de către reprezentanții Primăriei Râmnicului, mâine, 14 februarie, cu începere de la ora 10.00, la sediul administrației locale va fi organizată o nouă licitație pentru atribuirea celor patri standuri neînchiriate. Cei interesați trebuie să știe că participarea la licitație se face în baza unei înscrieri prealabile, termenul limită fiind astăzi, 13 februarie, la ora 10.00.
„Licitaţia pentru cele 43 de amplasamente, fiecare de 9 mp, din zona centrală a pornit de la suma de 360 lei/amplasament/întreaga perioadă, maximul atins în şedinţa de miercuri de la Filarmonică fiind de 2.500 lei. Licitaţia pentru cele 88 de amplasamente de câte 4,5 mp situate în Ostroveni – la Complexul Hermes şi la blocul A11/3 şi în Nord – la Complexul Nord a pornit de la 135 lei/amplasament/întreaga perioadă, maximul atins aici fiind de 600 lei. Primăria municipiului pune la dispoziţie gratuit tuturor comercianţilor din Târgul de Mărţişor corturile pentru desfăşurarea activităţii comerciale”, se arată în comunicatul de presă la care am făcut referire.