Arbitru vâlcean, la un pas de moarte după ce a fost bătut


• totul s-a petrecut la meciul dintre Căpșunarii Bunești și Oltul Drăgoești • fostul arbitru Ion Crăciunescu, acuzat că nu a intervenit pentru aplanarea scandalului

De parcă evenimentele petrecute la meciul România – Ungaria nu ar fi fost de ajuns pentru a face de rușine fotbalul românesc, jucătorii de la Căpșunarii Bunești au găsit de cuviință să îşi verse nervii la finalul unui meci pierdut pe centralul care a oficiat acea partidă. Este vorba despre arbitrul Bogdan Omeag care, la numai 21 de ani, a încasat o bă­taie soră cu moartea, el făcându-se „vi­no­vat” de simplul fapt că nu a ajutat mai mult echipa gazdă, iar căpșunarii au pierdut confruntarea cu Oltul Drăgoești (scor 1-2). La finalul partidei, patronul căp­­șunarilor, un presupus interlop din Râmnicu Vâlcea, împreună cu mai mulți ju­cători au sărit la tânărul central, făcându-l una cu pă­mân­tul. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spitalul din Râmnicu Vâlcea, acolo unde se află internat și acum. El a fost diag­no­sticat cu fisură de timpan și multiple trau­matisme.
Interesant de amintit este faptul că la acel meci a asistat și fostul arbitru in­ter­național Ion Crăciunescu. Rudele ­ar­­bi­­­trului agresat îl acuză acum pe Crăciunescu de faptul că nu a intervenit pentru aplanarea conflictului, susținând că acesta ar fi prieten cu sponsorul echipei Căpșunarii, principalul agresor al tânărului. Rămâne de văzut cum va rezolva Poliția această situație încâlcită, îmbibată cu mirosul lumii interlope din județul nostru. Cert este că întâmplarea petrecută în Bunești a explodat și în ziarele naționale, iar de pe patul de spital, tânărul îi amenință pe agresori cu pușcăria.