Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 mai 2020

Antrenorul vâlcenilor crede că echipa sa merita victoria


După încheierea partidei, la conferința de presă, antrenorul de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea a făcut radiografia jocului. Jerry Gane (foto) a spus că echipa sa a avut mai multe ocazii, a ajuns de mai multe ori la poarta adversă, chiar a avut și o lovitură de la unsprezece metri care nu s-a acordat și, pe cale de consecință, merita victoria. Tehnicianul grupării din Parcul Zăvoi a apreciat eforturile jucătorilor săi și a mărturisit că are mari așteptări de la partida din runda viitoare, atunci când speră ca Vâlcea să bifeze primul succes din actuala ediție competițională.
„Debutul de pe propriul teren nu a fost unul foarte bun. Este clar că ne doream un succes. Mă așteptam la mai mult după meciul de la Arad, unde am jucat bine și am luat un punct important. Am început mai slab prima repriză, poate a fost și tracul debutului pe propriul teren. Le-am dat șansa lor în două trei ocazii. Apoi am echilibrat și puteam noi marca. A doua repriză a fost mai bună pentru noi, ASU a mizat doar pe contraatac. Am avut trei-patru ocazii bune de a puncta, dar nu a venit golul care să ne dea mai multă liniște. Am avut și un penalti, eu așa cred, hențul a fost în careu, dar dacă arbitrul a decis altfel nu avem ce face”, a mărturisit Jerry Gane.
Antrenorul de la CSM a mai precizat: „Până la urmă ne alegem cu un punct. Orice punct este bun având în vedere că este un campionat lung. Nu ne rămâne decât să ne revanșăm în etapa viitoare și să aducem toate punctele la Vâlcea”.

Alte articole de la Fotbal