Annabella A-Z, din 24 noiembie și în Horezu!


Annabella – Reţeaua 100% românească aduce clienţilor săi din Horezu, începând de joi, 24 noiembrie 2016, conceptul de magazin: Annabella A-Z.
Situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 28, magazinul are o suprafaţă de expunere de 800 mp şi parcare proprie.
„După Râmnicu Vâlcea și Brezoi, Annbella A-Z, a ajuns şi în Horezu. Ne bucurăm că acum putem să oferim şi clienților din Horezu o mai bună experienţă de cumpărare, servicii de calitate și diversitate într-un spaţiu adecvat, construit după standarde moderne de retail. În acelaşi timp ne mândrim că echipa Annabella are noi membri, alăturaţi nouă prin locurile de muncă proaspăt create”, a declarat Dan Mutu, director general Annabella.
Annabella A-Z aduce clienţilor din Horezu o gamă mai largă de produse, raioane cu tradiţie, dar mai mari şi mai bine aprovizionate, ca cel de legume şi fructe proaspete sau cel de vinuri; dar și raioane noi ca cel de patiserie cu produse proaspăt scoase din cuptor.
Zona de vânzare asistată este una aparte, unică, unde vă aşteptăm cu o mare varietate de brânzeturi fine, mezeluri şi produse din carne proaspătă.
Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, este prezentă de la conserve de legume şi fructe, lactate şi produse de bază, până la produse de îngrijire a casei, toate la cele mai bune preţuri din gamă.
Annabella A-Z Horezu îşi aşteaptă clienţii de Luni până Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică de la 7:00 la 19:00.

Despre Annabella SRL:
Annabella este o reţea modernă de retail, prezentă pe piaţa românească din 1994. Reţeaua cuprinde în prezent 60 de magazine. Cu o tradiţie îndelungata pe piaţa retailerilor din România, Annabella SRL ofera clienţilor săi produse alimentare şi nealimentare de calitate, la cele mai bune preţuri, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora. În momentul de faţă, Annabella are peste 800 angajaţi.