Alți doi șoferi beți, prinși de Poliție


În seara zilei de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești au oprit pentru control pe Drumul Național 64 A, pe raza comunei Păușești-Măglași, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comună.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
În aceeași seară polițiștii din cadrul Poliției Orașului Horezu au oprit pentru control pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Costești.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
• Biroul de Presă al IPJ Vâlcea