Alte DOUĂ CAZURI DE COVID în Vâlcea


Prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității sâmbătă (20 iunie 2020) la ora 21.35, Direcția de Sănătate Publică din județul Vâlcea a făcut cunoscută situația epidemiologică actualizată din județul nostru.
Astfel, la data de 20 iunie, aceasta se prezintă astfel: 31 persoane în carantină instituționalizată, 2.056 persoane aflate în autoizolare la domiciliu și 5 persoane diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 internate în prezent în unități spitalicești din județ, dintre care una în secția
ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Anunțul DSP Vâlcea

„De la ultima informare de presă, s-au înregistrat două cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2. Persoanele sunt în prezent internate în unități sanitare din județ. Una dintre persoane prezintă o formă ușoară a infecției cu SARS-CoV-2, iar cealaltă are o formă medie. Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a demarat anchete epidemiologice în ambele cazuri în vederea identificării contacților și stabilirea de măsuri în vederea prevenirii răspândirii infecției cu SARS-CoV-2.
Totodată, 32 dintre persoanele diagnosticate până acum în județ cu noul coronavirus au fost declarate vindecate și externate, patru au decedat, iar o persoană se află internată într-un spital din alt județ”, se arată în comunicatul transmis de DSP Vâlcea.