ALIN VOICULEȚ, propunerea PSD pentru funcția de prefect


Așa cum se cunoaște, în urma negocierilor care s-au purtat la nivel național, funcția de prefect al județului Vâlcea (alături de cea de subprefect) a revenit PSD și nu PNL, formațiunea care a «dat» ultimii doi prefecți ai județului nostru.
Acum, conducerea Filialei Vâlcea a Partidului Social Democrat a prezentat numele persoanelor pe care le propune pentru a ocupa cele mai importante posturi din conducerea Prefecturii Vâlcea.
Pentru funcția de prefect, PSD a optat pentru Alin Voiculeț (actualmente directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea). Pentru cea de subprefect, este propusă Florentina Călin (actualmente inspector social superior în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Vâlcea).
„Alin Voiculeț are 46 de ani, este economist de profesie. În prezent ocupă funcția de director general al CAS Vâlcea, instituție în care lucrează de peste 22 de ani. Florentina Călin are 45 de ani, este de profesie jurist, a lucrat peste 13 ani la SC ENERGOMONTAJ SA, dar și în cadrul unei primării din județul Vâlcea. În prezent este inspector social superior la AJPIS Vâlcea. Cei doi nominalizați sunt, așadar, persoane care pot îndeplini funcțiile de prefect, respectiv, subprefect în județul Vâlcea”, a informat PSD Vâlcea.