Alege un inel de logodnă din aur alb căruia să nu îi poată spună „nu”!


Dragostea… ce sentiment minunat! Dacă ai găsit persoana care să te înțeleagă și să te completeze, care să fie lângă tine necondiționat și alături de care să îți dorești să îți petreci restul zilelor, ești un norocos.

Atunci când găsești persoana potrivită, ai acea încredere că împreună puteți realiza orice va propuneți, deoarece împreună sunteți invincibili. Și pentru că nu îți mai poți imagina viața fără ea, te gândești serios la pasul cel mare: cererea în căsătorie. Pentru o cerere în căsătorie memorabilă ai nevoie de puțin curaj și de un frumos inel de logodnă din aur alb, galben sau roz, cu pietre prețioase alese cu grijă.

Motive să alegi un inel de logodnă din aur alb

O cerere în căsătorie însoțită de un inel de logodnă din aur alb nu poate primi un refuz. De ce un inel din aur alb? Deoarece aurul alb este iubit de femeile din toată lumea. Un inel de logodnă din aur alb este elegant și modern, fiind ușor de integrat în orice tip de ținută, de la casual la elegant.

Acesta se potrivește perfect pe un ten deschis sau mediu și este foarte ușor de asortat cu alte bijuterii, spre exemplu coliere, brățări sau alte inele din aur alb sau din argint. De asemenea, aurul alb se potrivește cu o varietate mare de pietre precum safir, rubin, smarald, topaz sau ametist, iar împreună cu diamantul creează un efect spectaculos, prețios și elegant.

Inelul de logodnă simbolizează, metaforic vorbind, dragostea nemuritoare, infinită. Însă în viața de zi cu zi, cel de pe mâna iubitei tale înseamnă și că intențiile tale sunt cât se poate de serioase, că ești dedicat și loial relației voastre și că ea nu este disponibilă pentru alți bărbați care este posibil să își dorească să o cucerească.

De asemenea, inelul este întotdeauna un motiv de bucurie, dar și de mândrie, pentru o femeie. Își va dori să îl arate prietenelor ei, colegelor, cunoștințelor și uneori poate chiar străinilor, pentru că toată lumea să știe că și-a găsit jumătatea. De aceea, inelul de logodnă din aur alb este alegerea potrivită: este elegant, atrage atenția fără a fi însă ostentativ, e plăcut ca aspect și mereu la modă.

Pentru a afla măsura inelului, împrumută un inel pe care iubita ta îl poartă pe degetul inelar și măsoară cu o riglă diametrul interior al acestuia. În cazul în care ai nevoie de ajutor, consultanții E-ring îți stau la dispoziție și îți vor fi alături pe tot parcursul alegerii inelului.

Inele de logodnă din aur alb ieftine, pentru momente prețioase!

Inele de logodnă din aur alb ieftine și frumoase? Da, se poate! La E-ring vei găsi multe modele superbe de inele de logodnă din aur alb, la prețuri corecte, cu timp scurt de execuție și garanție inclusă.

Poți opta pentru un inel simplu, dar de efect, cu o singură piatră, sau pentru un inel cu mai multe pietre. Diamantul clasic este o alegere foarte întâlnită pentru inelele de logodnă din aur alb, însă poți opta și pentru diamant negru, care împreună cu aurul alb creează un efect deosebit. Aurul alb se potrivește de altfel cu orice fel de piatră prețioasă, deci poți alege ceva exotic precum safir roz, galben sau alb, citrin, topaz, ori altă piatră care crezi că este pe placul viitoarei tale soții.

Inelul de logodnă din aur alb nu este doar o bijuterie, ci și o declarație a iubirii voastre și a faptului că ea este pentru tine de neprețuit. Cum spune și melodia, “Put a ring on it!” – hotărârea și curajul de a face pasul cel mare ți le iei din valul nesecat de iubire pentru ea, iar inelul perfect îl iei de pe E-ring!