Alcoolul, iar, actor pe străzile Vâlcii


Joi, poliţiştii Postului de Poliţie Bărbăteşti, în timpul desfăşurării activităţilor de serviciu, l-au depistat C. Ion, în vârstă de 60 ani, din comuna Costeşti, care conducea o autoutilitară Aro pe D.J. 646 A sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezulta o alcoolemie de  1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Conducătorului auto i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băile Govora  au oprit pentru un control de rutină un autovehicul marca Honda, condus de C. Gheorghe, de 60 de ani, din localitate. În urma testării cu alcooltestul, a rezultat o alcoolemie de  0,99 g/l alcool pur în aerul expirat.

S-au recoltat probe biologice de sânge şi s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.