Alcoolicul din Sălătrucel a recidivat. Și-a bătut soția


Polițiștii din comunele Sălătrucel și Berislăvești au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din Sălătrucel.
„În cursul lunii martie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Sălătrucel, cu privire la faptul că, soțul ei este sub influența băuturilor alcoolice și este violent. Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Totodată polițiștii au emis și un ordin de protecției provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința comună și obligat să păstreze o distanță de 100 de metri, ordin ce a fost prelungit de Judecătoria Brezoi pentru o perioadă de 6 luni de zile”, se arată într-un comunicat dat publicității de Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea.

Alcoolicul s-a dat iar în spectacol

La data de 20 mai, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bărbatul de 44 de ani nu a respectat ordinul de protecție, respectiv distanța pe care trebuia să o mențină față de soția sa. În plus, el i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.
„În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecției și amenințare. Astăzi (21 mai 2020) bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi în vederea dispunerii de măsuri legale”, au mai informat polițiștii vâlceni.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea