Aici sunt banii dumneavoastră: Vâlcu: „Domnule președinte, vă rog să interveniți peste incompetenții de la primăria Voineasa!” Rădulescu: „Sami, taci! Pentru binele tău… ce-mi ceri tu e de abuz în serviciu!”


• situația pârtiei de ski de la Voineasa a incendiat legislativul județean
„Nu cred că se va da drumul la pârtie anul acesta, nu se ştie încă. În primul rând, depinde dacă va ninge, şi în al doilea rând depinde de administratorul pârtiei, cu care ne-a expirat contractul de administrare încă din luna mai 2017. Este scoasă la licitaţie administrarea pârtiei şi cred că, până la sfârşitul lunii decembrie se vor putea depune ofertele. Până atunci, încercăm să facem o atribuire directă de servicii tot cu Acomin Deva, să putem deschide domeniul schiabil, să-i facem mentenanţa şi să pregătim pârtia de funcţionare. Dacă va ninge abundent îi vom da drumul şi înainte de 1 ianuarie, dar asta nu înseamnă că dacă ninge 15 centimetri se va şi putea schia. Anul trecut, i-am dat drumul pe 5 ianuarie, şi am avut un an excelent” a fost declarația din presa locală cu care edilul din Voineasa, pesedistul Gabriel Năstăsescu, a ridicat tensiunea mai marilor județului.
Vorbele sale au incendiat și ședința extraordinară a Consiliului Județean de ieri dimineață. Liderul Opoziției, Samoil Vâlcu, i-a cerut imperativ liderului CJ, Constantin Rădulescu, să intervină de urgență peste „incompetenții de la primăria Voineasa” pentru ca pârtia să fie redeschisă cât mai repede.
Replica președintelui legislativului a fost mai mult decât personală: „Sami, Sami… Sami, taci! Pentru binele tău… ce-mi ceri tu acum e de abuz în serviciu! Pe noi, Consiliul Județean Vâlcea, ne-a dat afară din această problemă o doamnă Elena Udrea. Nu știu dacă-ți mai amintești când a trecut investiția din fonduri europene pe bani guvernamentali, că, deh, unul era controlul banilor europeni și altul al celor de la Guvern…”

Posting....