Agentul de vânzări care A DELAPIDAT 86.000 DE LEI a ajuns la pușcărie


Angajații Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Berislăvești au anunțat că au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat. Acesta fusese condamnat pentru comiterea infracțiunii de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Astfel, la data de 6 iunie 2022, polițiștii au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat în vârstă de 52 de ani, domiciliat în comuna Berislăvești.
„În fapt, în perioada 2015-2016, acesta, în calitate de agent de vânzări cu atribuții de gestionar, a falsificat prin contrafacerea scrierii mai multe contracte de prestări servicii și mai multe facturi aferente contractelor. Persoana în cauză a scos din patrimoniul societății mai multe bunuri pe care le-a vândut la un preț mai mic decât cele vândute de către societate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 85.987 lei. El a fost condamnat la 3 ani și 3 luni de închisoare, în regim de detenție, fiind încarcerat în Penitenciarul Mioveni din județul Argeș”, au anunțat polițiștii vâlceni.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea