ACUM: SCM a aflat adversarele din Liga Campionilor. Urmează ȘAPTE MECIURI DE FOC LA VÂLCEA!


Chiar la această oră, la sediul Federației Europene de Handbal s-au desfășurat tragerile la sorți pentru stabilirea componenței grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2020/2021. România va fi reprezentată în această competiție de către SCM Râmnicu Vâlcea (locul 1) și CSM București (locul al doilea). Cele 16 echipe participante în competiția feminină au fost împărțite în două grupe. Este un format nou, în care  se vor disputa mai multe meciuri în faza grupelor, câte 14 pentru fiecare participantă (șapte pe teren propriu, iar alte șapte în deplasare). Înaintea tragerilor a sorți, SCM Râmnicu Vâlcea a fost repartizată în prima urnă valorică, iar CSM București în a treia (a vicecampioanelor din cele mai puternice patru campionate ale Europei). Echipele din aceeași țară nu se pot întâlni în faza grupelor.

Rezultatele tragerii la sorți din această seară sunt următoarele:
GRUPA A: Metz Handball (Franța), Rostov Don (Rusia), Vipers (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), Rail Cargo (Ungaria), CSM București (România), Bietigheim (Germania), Krim Ljubljana (Slovenia).
GRUPA B: SCM Râmnicu Vâlcea (România), ETO Gyor (Ungaria), Buducnost Podgorica (Muntenegru), Borussia Dortmund (Germania), CSKA Moscova (Rusia), Brest Handball (Franța), Odense Handbold (Danemarca), Podravka Vegeta (Croația).
Pentru SCM Râmnicu Vâlcea vor urma astfel șapte meciuri foarte dificile dar și interesante pe teren propriu, precum și alte șapte în deplasare. Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct în faza sferturilor de finală. Echipele clasate pe locurile 3-6 se vor califica în faza optimilor de finală. Echipele de pe locurile 7 și 8 vor fi eliminate din competiție.
Partidele din faza grupelor se vor disputa începând cu luna septembrie 2020 și până în februarie 2021.