Acum: incendiu la o fabrică de vopsele din Mihăești (foto și video)


O informație pe care am primit-o în urmă cu foarte puțin timp indică faptul că, în comuna Mihăești, la o fabrică de vopsele (coloranți, lacuri, diluanți etc.) a izbucnit un incendiu. Fumul este vizibil din partea de sud a Râmnicului.

Vom reveni cu informații!

UP-DATE ora 14.05:
Este vorba despre o explozie care a avut loc la acea fabrică din comuna Mihăești. Din primele informații, se pare că nu ar exista persoane rănite, fiind vorba doar despre pagube materiale. La fața locului au ajuns patru echipaje dotate cu autospeciale ASAS, în sprijin fiind chemați și pompierii de la Oltchim.

UP-DATE ora 14.15:
Numărul echipajelor de pompieri ajunse la fața locului este șase. În acea zonă a ajuns şi un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear). Se confirmă faptul că nu există victime după deflagrația care a fost urmată de incendiul pe care pompierii încearcă să îl stingă acum.

UP-DATE ora 14.25:
Prin sistemul Ro-Alert a fost transmis un mesaj de avertizare a populației din comuna Mihăești și, parțial, din orașele Râmnicu Vâlcea, Ocnele Mari și Băile Govora. Acest mesaj avertizează populația de pe o rază de 10 kilometri din locul producerii exploziei cu privire la emisiile de fum!