ACUM: Accident în Goranu. TREI VICTIME


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au anunțat astăzi, 2 septembrie, în jurul orei 09.15, producerea unui accident rutier. Evenimentul neplăcut a avut loc pe raza municipiului Râmnicu Valcea, strada Calea București.
„Un autoturism a iesit în afara părții carosabile. Au fost anunțate trei victime (doi adulți și un copil), neîncarcerați. La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și una SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.
Din informațiile oferite de ISU Vâlcea, se pare că starea victimelor este bună, aceasta refuzând să fie transportate la spital.

Poliția susține că nu ar fi fost persoane rănite în acest accident!

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au transmis următoarele informații: „Eveniment rutier fără persoane rănite pe Calea București, Râmnicu Vâlcea. Conducătorul unui autoturims a părăsit partea carosabilă lovind gardul unui imobil. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cauza probabilă a evenimentului rutier a fost neatenția, preocupări de alte natură în timpul conducerii”.
Vom reveni cu informații!

Posting....