„Acest meci este extrem de important. Ne dorim cele trei puncte”


• a declarat Alexandru Pelici, antrenorul de la CS Municipal
Înaintea partidei progra­mate sâmbătă, de la ora 11.00, în compania Olimpiei Satu Mare, antrenorul echipei noastre a oferit câteva declaraţii. Alexandru Pelici este de părere că fotbaliştii săi sunt pregătiţi să facă un prim meci oficial din 2015 foarte bun, încununat cu o victorie care să ducă echipa noastră foarte aproape de califica­rea în play-off-ul Seriei Vest din Liga a II-a.
„Ne dorim foarte mult să trecem de Satu Mare şi sper ca sâmbătă să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Pentru noi, acest meci este extrem de important având în vedere că este singurul pe care îl vom disputa pe teren propriu până la finalul sezonului regulat. Referitor la un posibil prim unsprezece al echipei noastre, nu pot spune că este ceva bătut în cuie. Până la urmă orice jucător poate intra din primul minut pe teren. Deşi este adevărat că noi nu avem un lot prea numeros şi până la urmă primul unsprezece se cam ştie. Sunt câţiva fotbalişti care în mod cert şi-au câştigat un loc în primul unsprezece şi ei se vor afla pe teren cu Satu Mare. Însă, repet, cel mai important după jocul de sâmbătă este ca noi să câştigăm cele trei puncte. Avem mare nevoie de victorie în primul meci oficial din 2015”, susţine Alexandru Pelici, tehnicianul echipei noastre.

Conducerea CS Municipal a stabilit preţurile biletelor
• tarifele sunt valabile până la finalul sezonului
Aşa după cum v-am informat în ediţia trecută a publicaţiei noastre, din cauza lucrărilor de modernizare a Parcului Zăvoi, conducerea CS Municipal Râmnicu Vâlcea a decis ca în partea a doua acestui sezon, spectatorii să aibă acces la meciurile echipei noastre doar de la tribunele 1 şi 0. Tribuna a II-a urmează să fie închisă cel puţin până în luna iulie, atunci când se estimează încheierea lucrărilor desfăşurate la Parcul Zăvoi. Totodată, ca noutate, oficialii de la CS Municipal au anunţat şi preţurile biletelor de acces la meciurile de pe teren propriu ce se vor desfăşura în jumătatea a doua a acestui sezon. Astfel, biletul întreg pentru Tribuna I va costa 8 lei, pensionarii şi copiii cu vârsta mai mică de 14 ani urmând să beneficieze de tichete speciale, la o valoare de 4 lei. Mai scumpe vor fi biletele pentru Tribuna 0, preţul unui astfel de tichet fiind de 20 lei.