ACEASTA ESTE ULTIMA PISICĂ salvată de polițiști


Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Vâlcea ne-au asigurat că acționează în permanență pentru salvarea și protejarea animalelor aflate în situații de pericol sau neglijate. Ultima dată, oamenii legii au intervenit pentru salvarea unei pisici, uitată de proprietar pe balconul locuinței.
„La data de 21 iulie, polițiștii s-au autosesizat în urma unei postări pe o rețea de socializare, cu privire la o pisică uitată de stăpân pe balconul unui apartament, pe timpul furtunii. Din verificări a reieșit că animalul fusese uitat de ore bune în balconul deschis, fiind evident că era speriat și expus precipitațiilor”, ne-au transmis polițiștii vâlceni cu privire la cea mai recentă intervenție pentru salvarea unui animal.

Proprietara pisicii a fost amendată!

După ce s-au deplasat imediat la fața locului, polițiștii au reușit să ia legătura cu proprietara. Ea s-a întors acasă, luând animalul de pe balcon. Femeia a fost informată cu privire la obligațiile pe care le are, în calitate de deținător de animale de companie, fiind și sancționată contravențional.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Posting....