ACCIDENT MORTAL în Vâlcea. Un tânăr abia devenit major și-a pierdut viața!


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au prezentat, miercuri dimineața, informații și imagini legate de producerea unui accident foarte grav, pe raza județului nostru. Accidentul s-a produs în noaptea de 20 spre 21 octombrie (în jurul orei 01.30) la km 68 al Drumului Județean 665, pe raza orașului Horezu.
„În fapt, un autoturism condus un tânăr de 19 ani din Vaideeni, ce se deplasa pe sensul de mers Horezu – Vaideeni, la km 68 al Drumului Județean 665, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă către stânga. A lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe, apoi un arbore, un gard din beton, iar ulterior s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului din partea dreapta față, respectiv un tânăr de 19 ani din Vaideeni și vătămarea corporală a conducătorului autoturismului. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, au informat reprezentanții Inspectatoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Polițiștii rutieri din orașul Horezu au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt. La finalizarea acestora va fi propusă o soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea