Accident în parcare


În ziua de 16 decembrie, în jurul orei 09.55, B. Nicolae (de 52 de ani, din Râmnicu Vâlcea) a condus un autoturism într-o parcare şi, la efectuarea manevrei de mers înapoi, a accidentat-o pe H. Lucica, de 54 ani, care se deplasa in calitate de pieton. Victima s-a ales cu o contuzie la mâna dreaptă şi genunchiul stâng. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Femeie acroşată pe DN 67
Tot în ziua de 16 decembrie, în jurul orei 15.30, M. Petre (de 46 de ani, din oraşul Ocnele Mari) a condus un autovehicul pe DN 67 – Copăcelu, din direcţia Rm. Vâlcea – Horezu. La efectuarea unui viraj la stânga a fost surprins de traversarea neregulamentară prin loc nepermis a Mariei M. (de 65 ani, din Râmnicu Vâlcea), acroşând-o cu oglinda stânga faţă a autoturismului.
În urma evenimentului a rezultat rănirea pietonului, diagnosticată cu factură condi/humeral dreapta. În urma testării cu aparatul alcooltest a persoanelor implicat în accidentul rutier, rezultatele au fost negative.

A intrat cu maşina-n gard
În seara zilei de 16 tânărul A. Ion din Cernişoara a condus un autovehicul  pe DJ 676 C, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă înspre stânga şi a intrat cu autoturismul într-un gard din beton şi lemn, distrugându-l şi avariind autoturismul. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat  Horezu.

 Multe victime într-un accident la Drăgăşani
În Drăgăşani, în ziua de 16 decembrie, tânărul D. Marius a condus un autovehicul pe str. T. Vladimirescu, iar din direcţia  Rm. Vâlcea – Slatina şi pe fondul  neadaptării vitezei  în conducere la efectuarea virajului la dreapta pentru a pătrunde pe o stradă a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de N. Carmen (de 36 ani, din Drăgăşani). În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a lui Carmen N. (diagnostic traumatism genunchi stâng), a copiilor N.L. şi B. A., dar şi a B. Gina (TCC acut închis), pasagere în acelaşi autoturism. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, ulterior fiind conduşi  unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Imprudenţă pe strada Tudor Vladimirescu
În aceeaşi şi tot în Drăgăşani, pe strada Tudor Vladimirescu, C. Marin (de 47 ani, din Ştefăneşti) a condus imprudent un autoturism. Ajungând în apropierea unei staţii PECO nu a păstrat o distanţă cores­­punzătoare faţă de un autoturism care circula în faţa sa, condus de N. Dragoş (de 21 de ani, din Drăgăşani). În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui  N. Dragoş, care a fost transportat la Spitalul Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de „TCC acut în­chis” şi „traumatism amielic coloa­nă cervicală”, fără a rămâne inter­nat. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezul­tatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.