Ordinară la Călimănești


• șase puncte vor avea de dezbătut consilierii locali din stațiune
Mâine, 29 noiembrie, cu începere de la ora 16.00, Consiliul Local al orașului Călimănești se va întruni în ședința ordinară aferentă lunii în curs. Aleșii locali din stațiune și primarul Florinel Constantinescu (foto) nu vor avea o misiune prea dificilă, pe ordinea de zi aflându-se doar șase puncte. Să vedem care sunt subiectele propuse pentru această ordinară:
1.Raport și proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului orașului Călimănești în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «APA VÂLCEA», să aprobe primirea de noi membri în Asociație, retragerea unui membru, precum și modificarea și completarea Actului Constitutiv și a Statutului Asociației și să semneze Actele Adiționale la acestea – inițiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
2.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea de principiu a modificării prețului pentru energia termică produsă pe bază de apă geotermală și gaz și respectiv pentru transportul și distribuția energiei termice produsă în sistem centralizat pe raza orașului Călimănești – iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
3.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local la data de 30 septembrie 2017 – iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
4.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al orașului Călimănești pe anul 2017 – inițiator primarul orașului Călimănești – Dr. Florinel Constantinescu.
5.Alegerea președintelui de ședință pentru perioada decembrie 2017 – ianuarie, februarie 2018.
6.Întrebări, interpelări, petiții și informarea consilierilor locali.