Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 septembrie 2020

8 martie cu surprize peste surprize la Pedagogic


Ca și de 1 martie, și astăzi, de 8 martie, elevii claselor pregătitoare de la CNI „Matei Basarab” din Râmnic, condus de către prof. Alina Vețeleanu,  au desfășurat o serie de activități dedicate mămicilor, bunicilor.

Elevii clasei pregătitoare F, coordonată de învățătoarea Maria Ungureanu, s-au întrecut pe sine prin tot felul de cadouri și mici atenții pentru mămici, respectiv bunicuțe. De cum au intrat în clasă, doamnele au avut parte de surprize plăcute: o fetiță le-a întâmpinat cu un coșuleț cu poezii, scrise pe coli colorate, și dedicate lor, celor ce zi și noapte îi veghează, iar o altă fetiță avea un platou cu dulciuri. În tot acest timp, elevii intonau cântecul „E ziua ta, mămico!” Și cum totul a curs cu surprize, amintim: felicitări sub formă de prințese, deoarece, în viziunea dascălului și a copiilor, mama este o prințesă, este cea care le-a dat viață, iar ei au trebuit să deseneze trăsăturile fiecărei ființe dragi – a mamei lor; au confecționat din șervețele pahare cu câte un trandafir înăuntru, au fost acordate diplome, iar surpriza venită din partea învățătoarei a constat în acordarea câte unei felicitări cu poza elevului și o urare de 8 martie. Pe tabla din clasă, era realizată din pozele copiilor o inimioară în care era scris „La mulți ani, mămicilor! Vă iubim!”. Și, totodată, pe tot parcursul acțiunii, pe jos, în clasă erau mii de inimioare, toate decupate de elevi.

 

Elevii clasei pregătitoare D, coordonați de către directorul adjunct al liceului, învățătoarea Natalia Popescu, au realizat un „borcan cu dulceață pentru suflet”. Acesta a conținut diverse mesaje pentru mămici din partea copiilor. La finalul activităților, învățătoarea Natalia Popescu a organizat mămicilor o surpriză – tot dulce – un Candy bar. De asemenea, fiecare mămică a primit câte un trandafir alb, vizionând un filmuleț în care elevii clasei le urau mesaje și un călduros „La mulți ani”.

 

 

 

 

 

 

 

Au fost acțiuni de suflet, făcute din suflet de către dascăli minunați, de copii frumoși, acțiuni ce rămân memorabile pentru mămici sau bunicuțe.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate