20 lei, cel mai scump bilet la meciul CSM-CFR Cluj


CSM Râmnicu Vâlcea a anunţat preţul biletelor pentru meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României, împotriva celor de la CFR Cluj, informează Liga.ro. Partida este programată marţi, 25 octombrie, cu începere de la ora ora 14:30, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Biletele vor fi puse în vânzare începând de luni dimineaţă, la Stadionul Municipal din Zăvoi.
”Nu am vrut să mărim preţul biletelor, vrem să vină cât mai multă lume marţi, la meciul cu CFR Cluj. Este a treia calificare în şaisprezecimile Cupei, în cei patru ani petrecuţi de Damila la Vâlcea, o singură dată am ratat calificarea, contra Craiovei, dar atunci eram concentraţi pe campionat. Este a doua oară, în ultimii patru ani când vine o echipă de Liga 1, după CSMS Iaşi, dar nu se compară cu meciul de marţi, cu CFR Cluj. Costurile organizării meciului sunt mari, dar nu am mărit preţul biletelor, veniturile şi cheltuielile jocului se împart între noi şi CFR Cluj, Cupa este costisitoare pentru cluburile de Liga a 2-a. Noi am tratat cu seriozitate Cupa, am discutat despre acest lucru cu Jerry Gane, încă de când a semnat contractul, ne-am propus calificarea în această fază. Ne aşteptăm să fie prezenţi 3-4 mii de suporteri, chiar dacă se joacă la ora 14:30, cui îi place fotbalul, se învoieşte de la serviciu. Până atunci, însă, sâmbătă avem un meci foarte important în campionat, cu Luceafărul, pe care dorim să îl câştigăm”, a declarat managerul clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu (foto) pentru Liga2.ro.
Şeful clubului vâlcean îşi doreşte ca marţi Vâlcea şi CFR Cluj să ofere publicului un meci atractiv. ”Ne dorim să ne ridicăm la nivelul adversarului, chiar dacă, evident, CFR Cluj are prima şansă. Ne dorim să iasă un meci frumos pentru public, anul trecut, CFR a câştigat Cupa, iar anul acesta, acest trofeu face parte din obiectivul lor. Nu avem presiune, sperăm să iasă un spectacol frumos, publicul să vadă echipa noastră într-un joc tare, apoi sperăm să avem din ce în ce mai mulţi spectatori”, a mai spus Munteanu.
Preţul biletelor pentru meciul de cupă cu CFR Cluj: Tribuna 0 – 20 Lei, Tribuna I – 10 Lei, Tribuna a II-a – 5 Lei, Tribuna oficială – pe bază de invitaţii, Copii cu vârsta sub 14 ani – intrare gratuită.