100 de tineri implicați în tabăra națională „Descoperă, cunoaște, apreciază!”


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea informează că, în perioada 30.08-05.09.2016, la Centrul de Agrement Cozia, va avea loc tabăra națională „Descoperă, cunoaşte, apreciază!” Scopul este acela de a învăţa 100 tineri din România să păstreze mediul curat prin implicarea directă în acţiuni specializate de educaţie non-formală, de protejare a mediului înconjurător şi deprinderea tehnicilor de orientare în timp şi spaţiu. Această acţiune este la a doua ediţie şi vine în urma nevoii de cunoaştere şi învăţare a tinerilor de a interacţiona cu mediul înconjurător. Tinerii care doresc să participe trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie elevi cuprinși într-o formă de învățământ; să aibă vârsta între 10-18 de ani; să fie cetățeni români cu domiciliul în România; să fie apți din punct de vedere medical; să aibă acordul scris al părinților, în vederea participării la tabără.
Aplicanții trebuie să depună, începând cu data de 11 iulie și până pe 17 august, următoarele acte la adresa de e-mail djst.valcea@mts.ro sau pe numărul de fax 0250/734314 şi anume: formularul tip de înscriere, copii după actul de identitate (carte de identitate/ certificat de naștere), diplome/ certificate/ adeverințe/ contracte de voluntariat/ recomandări etc. și acordul scris al părinților.
Programul acestei acţiuni și alte detalii le puteţi găsi pe site-ul www.djstvalcea.ro, la secţiunile: http://www.djstvalcea.ro/compartimente/tineret/oferte; http://www.djstvalcea.ro/presa.
Candidaţii vor fi admişi în urma selecţiei şi în limita locurilor disponibile. Finanţarea va fi asigurată de către Ministerul Tineretului şi Sportului, tinerii selectaţi urmând să îşi asigure cheltuielile de transport. Detalii suplimentare puteți afla și la numărul de telefon:0757.109.824.