Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 octombrie 2020

1.500 de joburi vacante, la dispoziția șomerilor vâlceni


Zilele acestea, în oferta Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea sunt incluse 1.523 de joburi vacante, puse la dispoziția șomerilor de 228 de angajatori. Sunt 64 de locuri de muncă ce vizează persoanele cu studii superioare, 487 pentru cele cu studii medii și studii postliceale și 972 pentru cele cu studii gimnaziale, școală profesională sau fără studii.
În cazul persoanelor cu studii superioare, se caută: economiști, contabili, asistent social, medic dentist, director tehnic, manager al sistemului de management al calității, consilieri în administrația publică locală, inspectori la Direcția de Protecția Socială, consilier juridic specialist și referent specialist pentru Registrul Comerțului, inginer mecanic la Oltchim etc.
Pe piața muncii vâlcene mai este nevoie de: șoferi distribuitori, muncitori necalificați, fierari betoniști, dulgheri, confecționeri textile, operatori fabricarea produselor făinoase, îngrijitori pentru unități școlare, tranșatori, pădurar, maistru silvic, asistenți farmacie, farmaciști etc.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate