Vom construi O CLĂDIRE NOUĂ, pentru Ambulatoriul de la Maternitate!


● Fonduri europene nerambursabile – Clădire nouă, cu trei etaje, în curtea Maternității
● Cabinete medicale, săli de așteptare moderne, aparatură medicală performantă

Astăzi, am depus proiectul pentru o nouă investiție pe care o vom realiza, din fonduri europene, pentru SĂNĂTATEA vâlcenilor.
Este vorba despre extinderea Ambulatoriului de la Maternitate, prin construirea unei noi clădiri cu 3 etaje, cu o suprafață de 1.270 mp, în care vor funcționa 8 cabinete medicale cu spații auxiliare.
Proiectul, în valoare de aproape 5 milioane euro, mai cuprinde și dotarea cu mobilier și aparatură medicală de înaltă performanță: ecografe, aparate EKG, turn endoscopie digestivă și colonoscopie, monitoare funcții vitale etc.
Pentru implementarea acestui proiect, vom accesa o finanțare europeană prin Programul Sănătate, astăzi fiind încărcate în platformă documentațiile în vederea obținerii finanțării.
De asemenea, avem în licitație de proiectare, obiectivul de investiții ce cuprinde modernizarea în integralitate a clădirii Maternității vâlcene, în care vom investi cca 12 milioane euro din fonduri europene.
Facem tot ce ține de noi, cu bună-credință, pentru ca vâlcenii să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate și adaptate nevoilor lor.

Constantin Rădulescu
Președinte CJ Vâlcea