Veste bună dată de edilul Cătălin Avan: A fost reluat transportul în comun Păușești-Frâncești- Băbeni – Platforma chimică- Râmnicu Vâlcea


Veste bună pentru cetățenii din comunele Păușești Otăsău, Frâncești, dar și celelalte localități învecinate: a fost reluat transportul în comun – 053 – Păușești – Frâncești – Băbeni – Platforma chimică – Râmnicu Vâlcea. Vestea a fost dată, mai întâi, de către primarul Cătălin Avan:
„ Stimați cetățeni ai localităților Păușești, Frâncești și din alte localități! În urma demersurilor comune ale primarilor celor două localități Cătălin Avan/Daniel Florin Paraschiv pe de-o parte și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu pe de altă parte, traseul de transport în comun-053-Păușești-Frâncești-Băbeni-Platforma Chimică-Râmnicu Vâlcea a fost reluat! După cum știți deja, Sc Transmontana operează pe acest traseu și azi vă anunțăm că sunt asigurate și cursele următoare: plecări din Păușești, orele 15 și orele 17,45 respectiv plecări din Râmnicu Vâlcea, orele 16,30 și respectiv 19,30! De asemenea sunt asigurate în zilele de sâmbătă /duminică plecările din Păușești de la orele 5,15 / 13,20 / 21,00 respectiv întoarceri din Râmnicu Vâlcea 7,00 / 15,00 / 23,00! Avem rugămintea să folosiți aceste curse și să lăsați deoparte cursele clandestine efectuate de taxiurile pirat! O să rămânem din nou fără transport în comun, deoarece niciun operator de transport nu-și permite să meargă cu autobuzele goale, în pierdere! În plus, dumneavoastră ca și călători, va expuneți la accidente tragice, respectivii șoferi pirați nefiind specializați pe transport persoane (anul trecut în Băile Govora au decedat trei persoane, într-un asemenea accident) Noi, în colaborare cu Poliția Rutieră Vâlcea, vom lua toate măsurile ca aceste curse pirat de transport persoane să dispară! Am solicitat controale pe acest traseu, punem la dispoziție imagini de pe camerele de supraveghere! Vă solicităm să folosiți cu încredere cursele celor doi operatori de transport în comun, Vilextur și Transmontana , altfel o să rămânem din nou fără transport în comun pe traseul județean 053 și sunteți cei care veți suferi, cum s-a mai și întâmplat ! Va mulțumim pentru înțelegere!”