Un primar vâlcean îl provoacă pe premier: „ARE REALITATEA LUI PARALELĂ, cu prețuri și salarii separate de ce se-ntâmplă…”


• social-democratul Constantin Bănacu nu se sfiește să-i readucă picioarele pe pământ șefului de la Palatul Victoria
„Eurostat confirmă – în România sunt cele mai ieftine alimente din UE! P.S. Așa mai omorâm un fake news despre «explozia» prețurilor”, a scris, recent, premierul Florin Cîțu, pe Facebook. O postare care a scandalizat pe multă lume, dar care este în normalul ieșirilor publice ale vâlceanului care, nu de puține ori, a sfidat sau chiar ignorat realitatea cotidiană.
Cum din rândurile Opoziției, nu se prea mai aude altceva decât sforăitul mulțumit al liderilor, unul dintre „soldații” «Armatei Roșii» a simțit obligația de a-i replica șefului Guvernului.
„Îl rog și eu public pe domnul Cîțu, cea mai mare mândrie a noastră a vâlcenilor, să ne împărtășească numele și adresa magazinului de unde-și face dumnealui cumpărăturile, de unde se aprovizionează… cu d-ale gurii… Cred că suntem câteva milioane care am fi în stare să ne așezăm cu zilele-n șir la coadă să consumăm și noi ce consumă dumnealui de vede viața în România atât de roooooz! Din păcate, pentru prezentul și viitorul acestui popor și ale acestei țări, omul are realitatea lui paralelă, cu prețuri și salarii separate de ce se-ntâmplă… Uitați-vă numai la ce-a putut să declare despre țintele de vaccinare și ce s-a întâmplat în realitate. Faptul că nu-l mai trage nimeni la răspundere pentru această campanie sau pentru halul în care ne îndatorează, îmi dă multe semne de întrebare despre ceea ce ne așteaptă cu Cîțu la butoane…”, au fost vorbele primarului din comuna Bărbătești.