Un neamț și un timișorean s-au tamponat la Goranu


• în accident a fost implicat și un autoturism înmatriculat în Dâmbovița

Chiar de Sfântul Gheorghe, în cartierul Goranu din Râmnicu Vâlcea s-a produs un accident rutier, pe fondul nepăstrării dis­tanţei regulamentare în trafic. În carambolul rezultat au fost impli­cate trei autoturisme, iar o femeie cu vârsta de 30 de ani a fost rănită.
Iată cum s-a petrecut firul acțiunii, descris de polițiști: Un bărbat de cetățenie germană, cu vârsta de 49 ani, din Germania, conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Sibiu către Piteşti, la intersecţie cu strada Goranu. Acesta a lovit din spate un autoturism condus de către un bărbat cu vârsta de 30 de ani și domiciliul în comuna Sacoşu Turcesc din judeţul Timiş. În urma impactului, autoturismul timișo­reanului a fost împins în mașina din fața sa, aparținând unei persoane cu vârsta de 49 de ani și domiciliul în comuna Fanta, din judeţul Dâmboviţa. Mașina din urmă era oprită pentru a acorda prioritate pietonilor angajaţi in traversarea străzii pe marcajul pietonal.
„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei cu vârsta de 30 de ani și domiciliul în comuna Sacoşu Turcesc. Conducătorii auto au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier”, se arată în informațiile transmise de polițiștii vâlceni.