TRAGEDIE în această dimineață! Un bărbat a murit ars într-o comună din județ


În dimineața de joi, 25 mai 2023, pompierii din cadrul ISU Vâlcea au fost informați, prin apel la 112, la ora 08.47, despre producerea unui incendiu. Flăcările au izbucnit la o casă situată din satul Aninoasa din comuna Glăvile. Pompierii au fost informați și despre faptul că proprietarul locuinței ar fi rămas blocat în interiorul locuinței.
„La fața locului s-au deplasat forțe din cadrul din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgăşani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, la o cameră de locuit. Pompierii au început imediat căutările persoanei surprinse de incendiu și, din nefericire, au identificat o victimă, de sex masculin, carbonizată. Incendiul a fost localizat şi lichidat, la scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, în limitele găsite”, ne-au informat pompierii vâlceni.
Reprezentanții ISU Vâlcea au mai anunțat și că au ars aproximativ 30 metri pătrați din suprafața locuinței, elemente de mobilier și materiale textile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului urmează să fie stabilită.