Târgul Ofertelor Școlare – Invățământ Profesional, la cea de-a II-a ediție


Chiar in acest moment la Colegiul Energetic din Râmnic se desfășoară cea de-a doua ediție a Târgului Ofertelor Educaționale – Invățământ Profesional 2019. Participă reprezentanții a 12 unități școlare din județ pe invățământ profesional și invățământ profesional dual, având o ofertă de 17 calificări. Acestea vizează domeniile: construcții, instalații și lucrări publice, electric, fabricarea produselor din lemn, industria textilă și pielărie, mecanică, electromecanică, industria alimentară, silvicultura, turism și alimentație etc.

Din partea oficialităților județului, au onorat invitația directorului liceului, Mihăiță Simion, prefectul de Vâlcea, Florian Marin, viceprimarul Râmnicului, Eusebiu Vețeleanu, inspector școlar general, Andra Bică, consilier EURES – AJOFM Vâlcea, liviu Cochirlea și agenți economici din județ. De asemenea, foarte mulți dintre elevii ce vizitau standurile unităților școlare erau insoțiți de părinți, fiecare urmând a consulta ofertele educaționale.
Acțiunea a fost organizată la Colegiul Energetic, cu sprijinul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea și al unităților de invățământ din județ.