VIDEO: TANCUL LUI DANI MOCANU a lovit mai multe autovehicule parcate în centrul Râmnicului


Întâmplare haioasă cu Dani… Mocanu (nu alt Dani), un autovehicul istoric care imită un tanc și mai multe autoturisme parcate în centrul Râmnicului. S-a întâmplat astăzi, 13 aprilie 2022 (zi cu ghinion, iată!), pe Splaiul Independenței din municipiu.
În timpul filmărilor pentru un show artistic de factură manelistă, autovehiculul istoric (înmatriculat în Marea Britanie) în care se afla cunoscutul Dani Mocanu a fost scăpat de sub control. Ciudățenia cu multe roți a lovit două mașini care se aflau parcate pe Splai.

Sancțiunea aplicată de polițiști este prea mică pentru valoarea lui Dani Mocanu!

Am solicitat un punct de vedere din partea reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea cu privire la acest incident, care ne-au comunicat următoarele: „Este un autovehicul istoric, nu este un autovehicul de armată. Cel în cauză va fi sancționat pentru avarie. Nu este accident”.
Am aflat și care este valoarea sancțiunii pe care au aplicat-o polițiștii vâlceni conducătorului auto care a produs acest incident: între 580 și 725 lei! Suntem de părere că această amendă este una mult prea redusă… raportată la valoarea lui Dani Mocanu, evident! Dar, deh, legile sunt pentru toți la fel