Tânărul din Galicea, în continuare de negăsit


• acesta este pus în urmărire la nivel național

Conform informațiilor ofe­rite zilele trecute de Poliția Vâlcea, adolescentul din Gali­cea plecat de acasă în data de 12 ianuarie nu a fost deo­cam­dată găsit. În pofida tuturor eforturilor depuse de oamenii legii vâlceni, nu a fost desco­pe­rită locația în care se află acum băiatul de 16 ani. To­tuși, se presupune că el este în viață și că doar se ascunde undeva, dat fiind faptul că nu se află la prima plecare de la domi­ciliu. Conform informațiilor furni­zate de polițiștii vâlceni, el a ple­cat de acasă în data de 23 de­cem­­brie, a locuit o perioadă la alți localnici, iar din data de 12 ia­­nua­rie nu a mai fost văzut în Ga­licea, nefiind cunoscută des­ti­na­ția spre care s-a îndreptat ulterior.
Din informațiile noastre ob­ți­nute de la fața locului, am aflat că tânărul este cunoscut în Ga­licea ca având un com­por­ta­ment nu tocmai adecvat vârstei sale. Mama sa a murit, iar tatăl este bolnav. El a terminat clasa a VIII-a în localitate și s-a îns­cris la un liceu din Râmnic. Tâ­nă­rul a frecventat rar școala și este în pericol de a fi exmatri­culat.
„În vederea identificării mi­no­rului s-a luat măsura punerii în urmărire naţională şi în co­n­tinuare se desfăşoară activităţi specifice pentru clarificarea situaţiei şi reintegrarea mino­ru­lui în familie. Semnalmente: înălţime 1,50 – 1,59 m, greutate 50 – 59 kg, ochi căprui, păr şa­ten, tuns scurt. Obiecte de îm­brăcăminte: hanorac din bum­bac de culoare gri, blue-jeans de culoare bleumarin închis, pe cap purta o căciulă de culoare albastru, cu inscripţia „STEAUA’’, în picioare pantofi sport, tip adidas”, se arată în comunicatul de presă transmis de polițiștii vâlceni.